Magister

Magister6Magister 6

Handleiding Magister6 voor ouders en leerlingen

Geblokkeerde accounts van leerlingen en ouders worden automatisch ieder half uur gedeblokkeerd!

Magister 5 (personeel)Magister5

LET OP:

icoon IE windows8 (1)

Windows 8 heeft twee omgevingen, de Metro (tegeltjes) omgeving en de Bureaublad omgeving. Het starten van de Internet Explorer is in beide omgevingen anders ook al merk  je dat niet gelijk. Magister 6 moet je NIET vanuit de Metro (tegeltje) starten maar vanuit het Bureaublad.

Voor Magister 6 moet in Internet Explorer de Compatibiliteitsmodus AANIcoon IE staan. Krijgt u in plaats van het inlogscherm een wit scherm met kleine lettertjes “Magister” bovenin het scherm, dan is dit bijna zeker de oorzaak. Voor meer informatie hierover kunt u het beste googelen op deze modus.

Voor Magister 6 moet in Google Chrome de Anonieme mode UIT staan. Icoon Chrome (1)Krijgt u in plaats van het inlogscherm een wit scherm met kleine lettertjes “Magister” bovenin het scherm, dan is dit bijna zeker de oorzaak. Voor meer informatie hierover kunt u het beste googelen op deze modus. 

Bestanden met de volgende extensies kunnen NIET worden geupload in de ELO: aac, aif, aifc, aiff, au, iff, m3u, mid, midi, mp3, mpa, ra, wav, wma, 3gpp, 3g2, 3gp, asf, asx, avi, f4v, flv, mkv, mov, mp4, mpg, mpe, mpeg, rm, swf, vob, wmv, htm, ivf, m1v, rmi, snd.

Problemen met Magister? Mail naar Magister@sondervick.nl.