Thema-avond voor ouders

Informatieavond

Thema-avond voor ouders

Thema-avond “Looking after ME”

De Ouderraad van het Sondervick College nodigt ouders uit voor de thema-avond: “Looking after ME op 18 januari, wat de school nog meer doet dan alleen ‘lessen’ geven. Ook ouders van leerlingen in groep 8 zijn van harte welkom.

Krijg ze maar eens groot…. hoe vaak hebben we dat met vrienden en familie uitgesproken. Onze kinderen groot krijgen, opvoeden, het is een hele (mooie) taak.
Opvoeden doet u zelf, maar de school heeft ook invloed op de ontwikkeling van uw kind. Het Sondervick College heeft een actief beleid om de leerlingen (onze kinderen) te monitoren en daar waar nodig een helpende hand te bieden.

Regelmatig horen wij van andere ouders dat zij niet weten welke (extra) ondersteuningsmogelijkheden er worden aangeboden bij en via het Sondervick College. Andersom horen we vanuit de school de wens om meer bekend te maken wat het ze allemaal te bieden hebben…..

Wij stellen graag het ondersteuningsteam aan u voor. U wilt toch ook weten wie en waarom actief is rondom de ontwikkeling van uw kind en wat er vervolgens moet gebeuren?
Naast bekende ondersteuners (mentor, jaarleider, enz.) heeft het Sondervick College op school nog veel meer te bieden: een intern ambulante begeleider, zorgconsulent, psycholoog, orthopedagoog, anti pest coördinator. Maar ook de GGD Jeugdarts, Novadic, CJG, Cordaad en Lumens zullen zich presenteren.

Het programma van de avond valt uiteen in twee delen:

  1. Introductie en algemene uitleg
  2. Een op een gesprek met de diverse professionals. U rouleert langs de tafels waar deze professionals u graag te woord staan.

U bent vanaf 19.15 uur van harte welkom in de aula van het centrale gebouw. We stoppen rond 21.30 uur. De koffie en thee staan klaar.

U kunt zich aanmelden via: ouderraad@sondervick.nl

Ouderraad Sondervick College

Het Sondervick College: veel meer dan alleen “lessen”.