Techniek

Er wordt nauw samengewerkt met bedrijven in de regio die zich hebben aangesloten bij een van onze adoptiegroepen. Gedurende de opleiding gaan we regelmatig op bezoek bij bedrijven in de regio en daar buiten.  

BOUWEN WONEN INTERIEUR

Sondervick gaat creatief
Bij bouwtechniek leer je niet alleen hoe het bouwen van huizen in elkaar zit, maar je tekent en ontwerpt met Autocad 3d, er is een module decoratie en schilderen. Als de interieurbouw je interesseert, ben je hier op je plaats. Natuurlijk gebruik je ook hier professionele machines en materialen.

BOUWEN: een opleiding gericht op het bouwen van huizen, met werkzaamheden als timmeren, metselen en schilderen. Voor leerlingen uit Basis- en Kaderberoepsgerichte leerweg. Deze opleiding heeft een goede aansluiting bij Summa (voorheen ROC) Bouw & Infra, niveau 2 of 4.
INTERIEUR: een opleiding gericht op de inrichting en afwerking van huizen, met werkzaamheden als meubelmaken, schilderen en decoratie. 
Bij deze opleiding gaan leerlingen uit de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg creatief aan het werk met o.a. fotoshop, snijplotter, reclame ontwerpen, spuittechnieken en kleurenleer, maar ook sponzen wikkelen en penselen. Deze opleiding heeft een goede aansluiting bij Summa Wonen & Design, niveau 2 of 4.
WONEN: een mix van bouwen en interieur, met werkzaamheden als timmeren, schilderen, decoratie en bouwvoorbereiding. Hierbij gaan de mavo XL-leerlingen die een beroepsgericht vak kiezen creatief aan het werk. Deze opleiding heeft een goede aansluiting bij Summa, zowel Bouw & Infra als Wonen & Design, niveau 4.

Ook bij Bouwtechniek is er een actieve adoptiegroep van bedrijven in de regio.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA