Open School

“Zoveel mogelijkheden op één plaats!”

Flyer plattegrond Open School (wordt ook uitgedeeld bij de ingang van het Campusterrein)

Op vrijdag 2 februari 2018 organiseren we een Open School. Leerlingen uit groep 7 èn 8 zijn van harte welkom om kennis te komen maken. Leerlingen en ouders krijgen de gelegenheid om vragen te stellen aan onze ambassadeurs: Sondervickleerlingen herkenbaar aan gele T-shirts. Om de sfeer van de school te proeven zijn er tal van activiteiten georganiseerd. Zo zijn er bijzondere presentaties, leuke praktijklessen en is er een selfie-actie.

Voor de bezoekers loont het de moeite om in de gebouwen te gaan kijken wat onze school zoal te bieden heeft. Er zijn tal van koffie/theepunten ingericht, waar u even rustig kunt gaan zitten. Brugklasinformatie is te vinden in de gebouwen A, E en F.

Wilt u van te voren al een route uitzetten? Kijkt u in de bijlage (havo/vwo of vmbo/mavo XL) wat er zoal te doen en te zien is tijdens onze Open School. Er is een ruime keuze in verschillende richtingen en opleidingen. Laat u zich op 2 februari informeren en motiveren door docenten èn onze eigen leerlingen.  Ze staan klaar om u alles over onze school te vertellen.

Het Sondervick College biedt vmbo (‘vooral doen’), mavo XL (‘creëer je kansen’), havo (ontdek je kracht’) en vwo (‘dare to question’) aan. In de havo en het vwo kun je ook inschrijven voor tweetalig onderwijs.

Kernwaarden van het Sondervick College: vertrouwen, variatie, leren en ontwikkelen, durf te denken, te delen en te doen.

opendag-006