Informatie

Welkom bij het Sondervick College!
Misschien is het nog een beetje spannend dat je naar de middelbare school gaat, of misschien heb je er al heel veel zin in! Je middelbare schooltijd is een belangrijke tijd in je leven. Je groeit lichamelijk en geestelijk, ontdekt je interesses en unieke kwaliteiten en je maakt vrienden en herinneringen. Het Sondervick College zorgt ervoor dat je straks helemaal klaar bent voor je volgende stap!

Het Sondervick College is een school voor vmbo, mavo XL, havo en vwo. Je krijgt er volop mogelijkheden. We motiveren je om het maximale uit jezelf te halen. Ben je toe aan meer uitdaging? Dan kun je binnen onze school gemakkelijk doorstromen naar een hoger niveau. En lukt het even niet? Dan kijken we hoe we je kunnen helpen en ondersteunen. Samen zoeken we altijd naar de manier om jouw middelbareschooltijd op de beste en meest leuke manier te laten verlopen!

We vinden het erg belangrijk dat je je snel thuis voelt op onze school. Je krijgt te maken met een vaste groep docenten, conciërges en een goed ondersteuningsteam. Want in een vertrouwde omgeving presteer je op je best.

Informatiepagina VO-gids