Gala

P1030938

Gala

Galaspektakel

De examenleerlingen van onze school sluiten op 5 juni (havo/vwo) en 6 juni (vmbo/mavo XL) hun middelbare schooltijd af met een galaspektakel. In prachtige creaties en in bijzondere vervoermiddelen worden ze op het bordes van de school verwelkomd door hun docenten, eveneens in stijl gekleed.

Een spannende aangelegenheid waarnaar ze al lang uitkijken. De stralende dames in oogstrelende glamoureuze gala-kleding en jonge mannen in elegante maatpakken betreden de rode loper op Kempen Campus onder veel (publieke) belangstelling.

Foto’s

Er worden foto’s gemaakt op het bordes. Wil je niet op de foto geef dit dan duidelijk door aan de fotograaf. Foto’s worden later (tijdelijk) op onze website gepubliceerd.

Start

De feestelijke parade start vanaf de Pegbroekenlaan en de auto’s worden hier vanaf 18.00 uur opgesteld. De parade zelf start om 18.30 uur. Het bestemmingsverkeer kan tot ± 20.30 uur hinder ondervinden van het defilé.

Examenuitslag

12 juni worden de examenuitslagen bekendgemaakt en krijgen de leerlingen te horen of ze inderdaad hun middelbare schooltijd positief afsluiten.

_0104