De laptopklas

Informatieavond ‘Laptop in de klas’

In juni wordt er jaarlijks een informatieavond georganiseerd over de laptop in de klas.
Tijdens deze avond wordt een korte toelichting gegeven op de visie van onze school omtrent digitaal leren en laptopgebruik in de klas. Het tweede gedeelte van het programma word verzorgd door ‘the Rent Company’.

Digitalisering van het onderwijs: Waarom?

In de huidige maatschappij is de computer en de digitalisering niet meer weg te denken. Overal om ons heen zijn er mobiele apparaten zoals smartphones, tablets en laptops.  We gebruiken deze apparaten niet alleen om te bellen en te mailen maar ook om muziek te luisteren, contact te houden met anderen of om informatie snel op te zoeken.

Wat kost het en wie betaalt?

De kosten voor de aanschaf van de laptop komen voor rekening van de ouders. Daarvoor werken we samen met een leverancier die tegen een zeer gunstige prijs de laptop met garantie en service kan leveren.
We begrijpen dat de aanschaf van een laptop een dure aangelegenheid is en doen ons best dit zo interessant mogelijk te maken.

‘Laptopdokter’

Op onze school hebben we een ‘laptopdokter’: ICT-er Roy van Bree. Leerlingen met een laptopprobleem kunnen bij hem terecht in gebouw D, bovenste etage, lokaal 46.

Eigen laptop?

Ouders die onlangs een laptop hebben aangeschaft mogen deze ook inzetten, mits de laptop voldoet aan een aantal criteria. Zie daarvoor de veelgestelde vragen.

Voor meer informatie kunt u mailen naar:  info@sondervick.nl